Monday, May 6, 2013

the red season

rhubarbstrawberries

Strawberries and rhubarb. My favorite red sweets from the garden.
Does anyone have a refreshing rhubarb recipe?

9 comments:

  1. Mooie foto's! (En helaas geen recept..)

    ReplyDelete
  2. Een recept voor rabarberjam en compote staat in het boek Zelf geboerd (deel 2!) van uitgeverij Snor. Ik ga het deze week ergens maken, zal je laten weten hoe het smaakte.

    ReplyDelete
  3. rhubarb is a favorite of mine,
    rhubarb cream (rabarberkräm)
    copped about 1 rhubarbs, 1 dl water, 1-3 tbsp sugar and 1 tsp potato starch.
    cock the rhubarbs soft with half of the water and the sugar, then mix the starch with the rest of the water, stir and ad the mix to the pot. Bring to boil.
    Let it cool to about 110F before serving whit milk.

    Pie or Squash, I love a cold gas with iced rhubarb squash a warm summer day

    ReplyDelete
  4. Mooie zonnige foto's (en helaas ook geen recept...)
    Laat t smaken he!

    ReplyDelete
  5. Wat een heerlijke mooie foto's!!

    ReplyDelete
  6. Heerlijke foto's!!! En dol op rood :-)

    ReplyDelete
  7. Mooi foto's van kleurrijk fruit! Ik ken alleen rabarbermoes die verrukkelijk is maar je ziet het ook wel eens gebruikt in een plaattaart/cake, lijkt me ook wel lekker!

    Een kleurige groet,
    Denise

    ReplyDelete
  8. Wat maak je toch altijd mooie foto's! Ik heb pas ook gezocht naar recepten en heb een aantal fijne recepten gevonden zoals ..rabarberlimonade, rabarberaardbeienjam, rabarbersorbet en rabarbercakejes. Mocht je willen dan kan ik wel wat foto's van de recepten maken!

    ReplyDelete
  9. Rhubarb crumble! The best dessert ever!!!

    ReplyDelete