Een recept voor rabarberjam en compote staat in het boek Zelf geboerd (deel 2!) van uitgeverij Snor. Ik ga het deze week ergens maken, zal je laten weten hoe het smaakte.
rhubarb is a favorite of mine, rhubarb cream (rabarberkräm) copped about 1 rhubarbs, 1 dl water, 1-3 tbsp sugar and 1 tsp potato starch. cock the rhubarbs soft with half of the water and the sugar, then mix the starch with the rest of the water, stir and ad the mix to the pot. Bring to boil. Let it cool to about 110F before serving whit milk.
Pie or Squash, I love a cold gas with iced rhubarb squash a warm summer day
Mooi foto's van kleurrijk fruit! Ik ken alleen rabarbermoes die verrukkelijk is maar je ziet het ook wel eens gebruikt in een plaattaart/cake, lijkt me ook wel lekker!
Wat maak je toch altijd mooie foto's! Ik heb pas ook gezocht naar recepten en heb een aantal fijne recepten gevonden zoals ..rabarberlimonade, rabarberaardbeienjam, rabarbersorbet en rabarbercakejes. Mocht je willen dan kan ik wel wat foto's van de recepten maken!
Mooie foto's! (En helaas geen recept..)
ReplyDeleteEen recept voor rabarberjam en compote staat in het boek Zelf geboerd (deel 2!) van uitgeverij Snor. Ik ga het deze week ergens maken, zal je laten weten hoe het smaakte.
ReplyDeleterhubarb is a favorite of mine,
ReplyDeleterhubarb cream (rabarberkräm)
copped about 1 rhubarbs, 1 dl water, 1-3 tbsp sugar and 1 tsp potato starch.
cock the rhubarbs soft with half of the water and the sugar, then mix the starch with the rest of the water, stir and ad the mix to the pot. Bring to boil.
Let it cool to about 110F before serving whit milk.
Pie or Squash, I love a cold gas with iced rhubarb squash a warm summer day
Mooie zonnige foto's (en helaas ook geen recept...)
ReplyDeleteLaat t smaken he!
Wat een heerlijke mooie foto's!!
ReplyDeleteHeerlijke foto's!!! En dol op rood :-)
ReplyDeleteMooi foto's van kleurrijk fruit! Ik ken alleen rabarbermoes die verrukkelijk is maar je ziet het ook wel eens gebruikt in een plaattaart/cake, lijkt me ook wel lekker!
ReplyDeleteEen kleurige groet,
Denise
Wat maak je toch altijd mooie foto's! Ik heb pas ook gezocht naar recepten en heb een aantal fijne recepten gevonden zoals ..rabarberlimonade, rabarberaardbeienjam, rabarbersorbet en rabarbercakejes. Mocht je willen dan kan ik wel wat foto's van de recepten maken!
ReplyDeleteRhubarb crumble! The best dessert ever!!!
ReplyDelete